alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Golfkläder för herr

 
[140]
1 / 3
Sida:av 3

Golfkläder för herrar som hjälper dig slappna av

För att få till den där perfekta svingen krävs herrgolfkläder som tillåter dig rörelsefrihet så du enkelt kan röra dig utan motstånd. Känn hur ditt självförtroende stärks och hur avslappnad du blir efter varje slag. Låt inte vädret hindra dig och förbered dig för solen såväl som regnet och de kyliga vindarna, för vi vet att ibland kan vi nästan ha alla fyra årstider på en och samma dag. Satsa på flera olika lager av golfkläder för herrar så du enkelt kan ta av ett plagg om du blir för varm under rundan. Det är dags att släppa alla bekymmer runtomkring dig, ju mer du spelar desto bättre kommer du att bli.

Golfoutfit för herrar som skyddar och håller dig torr

Visst finns det klubbar som inte har klädregler, men generellt bör du ha en tröja med krage och ett par byxor som exempelvis chinos, och om du är varm går det bra med längre shorts. Våra pikétröjor kommer självklart med en krage och oftast med tre knappar, dock har vi även golf t-shirtar, men försäkra dig om reglerna först för att vara helt säker. Våra golfkläder för herrar är speciellt anpassade för dina golfäventyr så du bekvämt kan njuta av din dag. Välj mellan olika golfkläder för män i längre eller kortare modeller som kommer i ventilerande material så som smarta meshinfällningar eller fuktabsorberande AEROREADY och HEAT.RDY-material och känn det stretchiga materialet när du svingar klubban högt. Precis som du respekterar golfbanan och naturen runtomkring dig försöker vi visa respekt genom att använda oss av organiskt och återvunnet material i den mån det går. De flesta av våra golfkläder för män har dessutom UV-klassad stickning som minskar solexponeringen och verkar som en UV-faktor 50, men det betyder inte att du kan gå utan solkräm. Sänk ditt handicap och njut av dagen oavsett hur vädret ser ut för idag är en perfekt dag för en golfrunda!