alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

golftröja herr

 
[31]

Golftröjor för herrar

Vad sporrar dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett komplett utbud av mångsidiga outfits för herrar ger inspiration till en ledig streetstil. Är golf din sport? Nu kan du visa vad du kan. Våra sportaccessoarer ger dig obehindrad rörelsefrihet tack vare material som följer kroppens rörelser, så att du kan nå din fulla potential oavsett vilken gren du tävlar i. I våra kollektioner finns en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd golftröjor från adidas är du jämt snygg och bekväm. Med dessa golftröjor för herrar kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – golftröjor för herrar från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när golf: .

Vi säljer golftröjor tillverkade av bomull, nylon och polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns bra på kvällen. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-golftröjor gör du inte bara intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Superfunktionell teknologi som WIND.RDY och CLIMASTORM lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Clima, RDY och adiPURE är våra mest omtyckta kollektioner med golftröjor. Våra golftröjor finns i grått, svart och blått.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Atleter vet hur småsakerna avgör om det blir en seger eller nederlag. Hämta inspiration från våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. Golftröjor för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att uppnå dina mål varje dag.