alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparskor för vintern

 
[30]
Välkomna vintern med stabila och praktiska löparskor. Alla modeller har rejäla sulor som skyddar mot väta och hindrar dig från att halka på leriga och hala underlag.

Vinterlöparskor i snygg design

Det är viktigt att hålla i gång med träningen året runt, och vintertid är det viktigt med att par bra löparskor. På så sätt får du ordentligt med grepp mot ett halt eller isigt underlag, samtidigt som foten skyddas mot kyla. Att känna sig varm från topp till tå är viktigt för att kunna prestera ordentligt. adidas har ett stort utbud av häftiga modeller i svart för att enkelt kunna matcha dem till dina andra löparkläder. Skorna har unika detaljer som flärpar på hälen, överdimensionerade sulor och färginslag som orange, lila eller blått.

Löparskor med tjock sula ger bra grepp

adidas löparskor för dam är designade för att klara kylan och ge foten bra stöd. Tack vare ett membran av GORE-TEX utsätts inte fötterna för väta och fukt. Mellansulan med Boost ser till att det blir bekvämt för foten. Den sviktande sulan Continental i gummi av hög kvalitet gör att du kan få ett explosivt löpsteg. Flera av modellerna har en tight passform som ger känslan av en bekväm strumpa som sitter perfekt på foten. En av skomodellerna som designats av Stella McCartney är ett stilrent val med sula som ger rätt attityd.

Ta hand om dina vinterlöparskor

Om du vill bli extra varm om fötterna kan en extra termosula göra jobbet. Den skyddar också löparskons innerdel från fukt så att skorna hålls fräscha länge. Vädra gärna skorna efter varje användning men ställ de inte för nära elementet så att materialet skadas av värmen. Ge dig ut i skog och mark och känn energin i ditt löpsteg med dessa vinteranpassade löparskor. Det finns också en mängd andra löparkläder i adidas-kollektionen som kan matchas till skorna.