alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Pojkar · Fotboll · Skor

 
[86]
1 / 2
Sida:av 2

adidas fotbollsskor för pojkar

Att välja rätt fotbollsskor är avgörande för bra spel. adidas fotbollsskor för pojkar är framtagna med fokus på både prestation och komfort för optimalt spel både under träning och match. Se till att välja rätt typ av sko för rätt underlag. adidas fotbollsskor kommer i modeller både för plana ytor och underlag som gräs och grus. Ge killarna chansen att förbättra sitt spel och slå rekord med adidas fotbollsskor. Välj mellan starka färger i blått, rosa och gult eller en minimal look med klassiskt svarta fotbollsskor.

Nemeziz-fotbollsskor för flexibelt stöd

De smidiga fotbollsskorna adidas Nemeziz är gjorda i en unik bandkonstruktion som ger både kompressionsstöd till fötterna och total flexibilitet i rörelserna. Skorna har en ovandel i syntetläder som ger bra tillslag samt en stumpliknande ankelmodell för flexibelt stöd. Välj mellan klassisk snörning för en justerbar passform eller en sömlös slip-in modell för rena tillslag. Modellen kommer både med dobbar för gräsplan och med gummisula för inomhusplaner eller plana ytor.

adidas Predator för precision

adidas Predator är en fotbollssko som ger dig optimal bollkontroll och låter dig finta bort motståndarna. Ovandelen i mjukt syntetläder har en fotnära passform som följer med fotens naturliga rörelser även under snabba vridningar och vändningar. För att skydda ankeln har adidas Predator en strumpliknande passform runt ankeln som ger skönt kompressionsstöd. Skons framfot har sömmar som gör det lättare att kontrollera bollen med absolut precision.

Blixtsnabb fart med adidas X

Bland adidas fotbollsskor för pojkar hittar du juniorstorlekar av modellen adidas X. Om det är fart du söker är adidas X skon du letat efter. Skorna har en tunn ovandel för minimal distraktion och den rena ytan ger responsiva tillslag vid bollkontakt. Med en formgjuten häl ger skon stabilitet trots den låga ankeln som tillåter blixtsnabba rörelser. Välj en adidas X-modell med dobbar för gräsplan eller gummisula om barnen ska träna inomhus.