alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vita fotbollsskor

 
[55]
Dam Fotboll Vit Predator Mutator 20.1 Firm Ground BootsDam Fotboll Vit Predator Mutator 20.1 Firm Ground Boots

Predator Mutator 20.1 Firm Ground Boots

Dam Fotboll

1 / 2
Sida:av 2

Vita fotbollsskor

Allt du behöver hittar du i adidas skokollektion. Med adidas skor är du ständigt först med de senaste trenderna. Inget avstånd är för stort, ingen motståndare för stark. När du spelar fotboll ger skor från adidas bästa möjliga komfort i varje rörelse när du och ditt lag siktar på seger. Fotbollsskor från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Med dessa vita fotbollsskor kommer du att vara rätt utrustad.

Skriv dina egna regler – vita fotbollsskor från adidas

Du siktar på att vinna matchen. Med fotbollskläder och accessoarer från adidas kan du prestera bättre på planen: fotbollsskor från adidas.

Läder, syntetläder och textil är tre av de material vi använder för att producera våra fotbollsskor.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med fotbollsskorskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva.

Med teknologier såsom LIGHTSTRIKE är du rustad för alla situationer. Den progressiva designen hos adidas 4D-mellansula bygger på atletdata som sammanställts under ett antal år. Den nyskapande nätstrukturen är gjord med en 3D-skrivare och digital ljussyntes och har därför inte bara en enastående innovativ look, utan även förstklassig funktion. Mellansulan med BOOST bidrar med maxad kraft i vartenda steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin skapat. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i varje steg så att du förblir fulltankad med energi. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är hyllade världen över och är ett tydligt statement. Nemeziz, Copa och Predator är våra mest välkända kollektioner med fotbollsskor. adidas är populärt hos atleter och sneakerentusiaster. Vi har en rad olika modeller för att möta dina behov.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Våra skor lämpar sig för grus, fasta gräsplaner, hårda gräsplaner, mjuka gräsplaner, inomhusplaner, konstgräs, flerfunktionella marker, gator och vägar. Framtiden börjar idag. Skaffa våra vita fotbollsskor från adidas – nu är stunden inne.