alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vita fotbollsskor

 
[88]
Kör på ett klassiskt kort med vita fotbollsskor. I vårt sortiment hittar du skor för alla typer av underlag så du kan maxa ditt grepp och ta varje steg med full kontroll.
1 / 2
Sida:av 2

Vita fotbollsskor ger en fräsch och lätt känsla

Ett par vita skor funkar till det mesta, och många av våra vita fotbollsskor har detaljer i olika färger så du enkelt kan väva in dina lagfärger och skapa en komplett outfit som ger en proffsig känsla. När du väljer fotbollsskor är det viktigt att du kör på ett par som har rätt sorts sulor, eftersom längden på dobbarna avgör hur bra grepp du får. Det i sin tur påverkar hur snabbt du kan ta dig från punkt A till punkt B.

Välj ett par fotbollsskor för rätt typ av underlag

Du behöver olika typer av dobbar beroende på om du spelar på naturgräs (Firm Ground), konstgräs (Artificial Ground), grus (Turf) eller inomhus (Futsal). När du spelar på en vanlig gräsplan behöver du ha längre dobbar än på konstgräs. Om du har ett par fotbollsskor med för långa dobbar på konstgjorda planer kan du faktiskt fastna, vilket skulle kunna leda till skador då du kanske vrickar foten eller trillar. Inomhus behövs inga dobbar alls, men däremot är det viktigt att sulorna är designade för att användas på golv och inte lämnar några fula fläckar samt ger dig bra grepp. Bland våra kollektioner har vi vita fotbollskor för alla sorters fotbollsplaner.

Så håller du skorna fina och vita

Vita skor kräver lite mer av dig än mörkare modeller eftersom smuts syns lättare. Impregnera skorna för att förebygga att smutsen sätter sig, och torka gärna av dem direkt efter träningen eller matchen. Använd regelbundet en skumrengöring och glöm inte att fylla på med mer impregneringssprej. Låt skorna torka mellan rengöringen och impregneringen samt innan du använder dem igen.