alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

adidas Originals barn rea

 
[380]
Camo SST Set
Nizza Shoes
adidas SPRT Collection Track Top
Superstar Shoes
Superstar 360 Boots
Superstar Shoes
Originals Flex Shoes
Trefoil Tee
Trefoil Tee
Adicolor Track Pants
Woven Track Pants
Adicolor Tee
Adicolor Tee
Adicolor Track Pants
Adicolor Track Pants
Graphic Collab SST Set
Adicolor Hoodie Set
adidas SPRT Collection Track Suit
Graphics Collab Tee
Backpack
Adicolor Classic Backpack
Adicolor SST Track Jacket
Retropy F2 Shoes
Adicolor Track Suit
Graphic Collab SST Set
Allover Print Camo Tee
adidas SPRT Collection Tee
SUPERSTAR J
Forum Bold Shoes
Disney Superstar 360 Shoes
SUPERSTAR 360 C
Gazelle Shoes
Stan Smith Shoes
Superstar 360 Shoes
Trefoil Tee
Superstar Shoes
Disney Mickey and Friends SST Set
Adicolor Hoodie
Trefoil Shorts and Tee Set
Adicolor Hoodie Set
Continental 80 Stripes Shoes
adidas Superstar x LEGO® Shoes
Adicolor Tee
1 / 8
Sida:av 8

adidas Originals för barn på rea för en snygg stil till junioratleter

adidas har alltid funktion och rörelse i fokus utan att du behöver välja bort stil. Genom årtiondena har adidas positionerat sig som standarden inom funktionellt sportmode och skapat ikoniska stilar på både kläder och skor. Några av världens främsta atleter har synts i adidas produkter och med kollektionen adidas Originals har dessa ikoniska stilar från arkiven uppdaterats med ny teknologi. Bland produkterna i adidas Originals för barn på rea hittar du kläder och skor i klassiska stilar som ger barnen samma goda förutsättningar för komfort och rörelse som adidas dam- och herrkollektioner. Välj bland härliga färger och smart design i adidas Originals för barn-outlet för att ge de allra yngsta atleterna chansen att prestera på topp.

Satsa på nästa generation med plagg från adidas Originals för barn-outlet

Ge barnen de bästa förutsättningarna för att nå nya rekord med plagg från adidas Originals för barn på rea. Här hittar du högteknologiska material som leder bort fukt och svett från kroppen för att barnen ska hålla sig torra och bekväma. Med snabbtorkande material slipper de pinsamma svettfläckar på kläderna medan ventilerande paneler ger skön svalka. Du hittar plagg med tåliga ytor för lek och sport utomhus samt isolerande och värmande plagg för vinterhalvåret. Genomgående i kollektionen är klassiska designinslag från arkiven som adidas Trefoil-logga.

Sneakers med komfort för både skoldag och träning

Sneakers från adidas Originals för barn på rea ger barnen sköna steg under både långa skoldagar och träning. Med skön stötdämpning och fotnära passform slipper barnen skav och friktion och får lätta och snabba steg. Du hittar skor med vattentäta och skyddande ytor samt räfflade sulor för säkra och torra steg under utflykter i naturen. Klassiska adidas silhuetter har uppdaterats i juniorstorlekarna och du hittar skor med kardborreknäppning för de allra yngsta. Ge barnen stilsäkra steg med adidas 3-Stripes längs skornas sidor.