alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

bla fotbollsskor

 
[54]
1 / 2
Sida:av 2

Blå fotbollsskor

Med adidas skor kombinerar du stil med sport och fritid. adidas skor gör inte bara intryck med sin stil utan är även föregångare när det kommer till komfort. Upptäck vad rätt utrustning kan göra och visa vad laget går för. Pusha gränserna när du spelar fotboll med skor från adidas. Testa våra tekniska modeller med stöd som är strategiskt placerat. Fotbollsskor från adidas ger skydd åt fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Alla blå fotbollsskor från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – blå fotbollsskor från adidas

Kvickt spel, snabba bollpassningar och skicklighet på planen – du vill helst inte göra några kompromisser när det kommer till fotboll: fotbollsskor från adidas.

Vi har fotbollsskor tillverkade av läder, syntetläder och textil.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med fotbollsskorskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Mellansulan med BOOST bidrar med maxad kraft i varje steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin utvecklat. Du hittar fotbollsskor i kollektionerna X, Nemeziz och Gloro. adidas är populärt bland atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina behov.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Skor från adidas är extremt mångsidiga, det spelar inom roll om det gäller grus, fasta gräsplaner, hårda gräsplaner, mjuka gräsplaner, inomhusplaner, konstgräs och flerfunktionell mark. Framtiden börjar nu. Välj våra blåa fotbollsskor från adidas – nu är stunden inne.