alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas Copa fotbollsskor rea

 
[27]
kollektion
Pris
227 kr - 1 880 kr
2271880

Få kontroll på situationen med adidas Copa fotbollsskor på rea

För dig som vet att detaljerna är allt finns nu adidas Copa fotbollsskor på rea. Det här är riktigt klassiska fotbollsskor som känns retro och moderna på samma gång. Deras räfflade läderdesign ger dig bra grepp och gör det lätt att kontrollera bollen när du sparkar. På en del av skorna viks plösen ner över skosnöret för att inget ska förstöra träffytan mot bollen. Dessutom är det en riktigt snygg detalj som gör att de ser stilrena ut. Skorna har ett stickat skaft som sluter bekvämt om foten och gör att skorna sitter på plats oavsett vad du gör på fotbollsplanen.

Utmana konkurrensen med reavaror från adidas Copa fotbollsskor-outlet

För att du ska kunna utvecklas som fotbollsspelare så krävs det rätt utrustning, och skorna är den allra viktigaste komponenten. När du väljer skor från adidas Copa fotbollsskor-outlet är det viktigt att du väljer en sula som är anpassad till underlaget du kommer att spela fotboll på. Konstgräs och grus kräver olika sulor, precis som inomhusgolv och naturligt gräs gör. För dig som vill ha ett par riktigt mångsidiga skor kan vi tipsa om adidas Copa fotbollsskor på rea med flexibel sula som går att använda på alla underlag.

Håll adidas Copa fotbollsskor fläckfria, precis som ditt spel

När du har hittat adidas Copa fotbollsskor på rea så vill du såklart att de ska fortsätta se lika fina ut som när du packade upp dem ur kartongen. Börja med att impregnera skorna med en sprej som är avsedd för just dina skors material. Sedan kan du använda skorna både inomhus och utomhus. När de blir smutsiga kan du borsta av dem med en borste och rengöra dem med ett skorengöringsskum som torkas av med en mjuk trasa, så blir de som nya igen.