alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

fotbollsshorts dam

 
[22]

Fotbollsshorts för damer

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits för damer får du utsökt stil utan att förlora dynamiken. Spelar du lagsporter som fotboll? – Då kan material och passform avgöra vem som vinner. Visa vad laganda verkligen betyder med kläder från adidas när alla ger allt de har och tävlingsandan stiger. Med fotbollsshorts från adidas är du rätt utrustad oavsett vad du har för planer. Ikonisk stil möter unika material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm när du är ute och rör dig. Alla fotbollsshorts för damer från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – fotbollsshorts för damer från adidas

Snabbt spel, kvicka bollpassningar och smidighet på planen – du vill helst inte göra några eftergifter när det kommer till fotboll: fotbollsshorts från adidas.

Vi säljer fotbollsshorts som består av bomull, polyester och återvunnen polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns bra vid dagens slut. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med fotbollsshorts från märken som Performance och Athletics. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för alla lägen. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, AEROREADY och HEAT.RDY fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Teamwear, Essentials och DESIGNED4TRAINING är våra mest omtyckta kollektioner med fotbollsshorts. Vi har fotbollsshorts i grått, svart, blått och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för damer. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. Gå din egen väg på maratonloppet. Framtiden börjar nu. Skaffa våra fotbollsshorts för damer från adidas – nu är stunden inne.