alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Flickor · T-Shirts

 
[130]
1 / 3
Sida:av 3

Klä de små i våra snygga tröjor för flickor

adidas tillverkar träningskläder och sportutrustning av högsta kvalitet, och våra t-shirts och tröjor är inget undantag. Tröjorna finns i många modeller och utformningar så alla barn kan hitta den tröja som passar bäst för dem. Våra tröjor för flickor tillverkas i material som består av olika blandningar av bomull, elastan, nylon och polyester. Detta ger ett följsamt material som transporterar bort fukt och andas så ditt barn håller sig torrt och komfortabelt hela dagen och kan maximera lek, skoj och fysiska aktiviteter.

T-shirts för flickor – en stapelvara i varje flickgarderob

T-shirts och tunna långärmade tröjor är perfekta plagg för barn i allmänhet och speciellt flickor. I våra sköna t-shirts kan de upptäcka världen i sin egen takt utan att behöva ägna en tanke på sina kläder. Dessa t-shirts är tåliga och slitstarka, allt för att hänga med i ditt barns tempo. Tröjorna är inte bara snygga och har en god design, de är också sköna, har ypperlig passform och sitter bra på plats under alla typer av aktiviteter. adidas strävar efter att göra sin produktion så hållbar som möjligt, och därför arbetar de med återvunna material bland annat i form av plastavfall som samlats in från sjöar, hav och vattendrag världen över.

Vårda dina T-shirts

För att våra tröjor för flickor ska hålla sig fräscha så länge som möjligt kräver de lite underhåll. Följ noga de tvätt- och skötselråd som medföljer dessa tröjor och t-shirts. Tvätta dem i låga temperaturer, med avigsidan utåt och tillsammans med liknande kulörer för att undvika missfärgningar. Använd milda tvättmedel avsedda för ändamålet och förbehandla svåra fläckar med fläckborttagningsmedel vid behov. När det gäller funktionsmaterial bör sköljmedel aldrig användas då det kan täppa igen tygets fibrer och förhindra kläderna från att andas som de ska.