alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Fotbollsartiklar

 
[467]
1 / 10
Sida:av 10

Black Friday: Fotbollsartiklar tar matchen till nya nivåer

För att vara bäst på plan krävs inte bara uthållighet och skicklighet men även en liten boost med hjälp av smarta Black Friday: Fotbollsartiklar speciellt tillverkade för fotbollsplanen. Det absolut viktigaste är ett par ordentliga fotbollsskor som underlättar din kontroll över bollen och som skapar panik för motståndarna när du närmar dig deras mål. Vi har skor med smarta gummiförstärkningar så som Demonskin ovanpå skorna som hjälper till att greppa bollen så du har mer kontroll över bollen än den över dig. Med Sockfit-skaft sitter skorna på plats och stödjer din fot så du självsäkert kan dribbla runt på fotbollsplanen och skjuta snygga passningar till dina medspelare. Med en Torsion System-bräda i innersulan har du ännu mer flexibilitet för radikala rörelser. Om du vill slippa dryga skosnören har vi även fotbollskor som kommer med stretchig Tension Tape som tillåter dig att ta av och på skorna snabbt. Dobbarna på skorna ger dig grym stabilitet på fotbollsplanen även när gräset är vått. Förutom ordentliga fotbollsskor är andra Black Friday: Fotbollsartiklar viktiga så som ett par ordentliga fotbollshandskar om du har en av de viktigaste rollerna i laget - att vakta ert mål. Handskarna kommer bland annat med URG 2.0-latex som ger grymt grepp och som dämpar smällen när du räddar målet.

Fotbollsartiklar räddar matchen

Visst att man inte får lika mycket smällar i fotboll som rugby, men visst kan det vara skönt med ett par benskydd när matchen blir fartfylld och motståndarnas ben flyger mot bollen som du är upptagen att dribbla med. Våra benskydd kommer med justerbart kardborreband så du enkelt kan få de att sitta där de ska genom hela matchen. Självklart har vi även mängder av fotbollar på rea så du enkelt kan öva på dina dribblingar och skicklighet på egen hand innan du beger dig ut på planen. Välj gärna en fotboll som stöttar ditt favoritlag och känn dig som den framtida fotbollstjärnan du är!