alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Black Friday: Fotbollsartiklar

 
[299]
Spain Authentic Home Jersey
Real Madrid 20/21 Away Authentic Jersey
Regista 18 Uppvärmningsjacka
Juventus Home Shorts
Team 19 Pikétröja
Campeon 19 Jersey
FC Bayern Goalkeeper Shorts
Condivo Warm Top
Regista 18 Training Top
Arsenal Home Jersey
Team 19 Kompressionslinne
Real Madrid 20/21 Home Shorts
Real Madrid 20/21 Home Jersey
Bosnia and Herzegovina 20/21 Home Jersey
Arsenal Third Jersey
Tiro League Goalkeeper Gloves
Tiro Byxor
Parma 16 Shorts
Tiro 19 Training Pants
Juventus 20/21 Away Jersey
Arsenal 20/21 Home Authentic Jersey
Ajax Amsterdam Home Jersey
Parma 16 Shorts
Manchester United CNY Jersey
Tastigo 19 Shorts
Germany Home Goalkeeper Shorts
Regista 18 Uppvärmningsjacka
Ajax Amsterdam Away Jersey
Team 19 Shorts
Juventus 20/21 Home Jersey
Manchester United Away Jersey
Official Emblem Tee
Arsenal Home Jersey
Condivo 20 Training Top
Sweden Uniforia Anthem Jacket
Sweden Anthem Jacket
Regista 18 Training Top
Regista 18 Jacket
Regista 18 Training Top
Condivo 18 Träningsbyxor
Tiro 19 Träningströja
Juventus Home Jersey
Arsenal Anthem Jacket
1 / 7
Sida:av 7

Black Friday: Fotbollsartiklar tar matchen till nya nivåer

För att vara bäst på plan krävs inte bara uthållighet och skicklighet men även en liten boost med hjälp av smarta Black Friday: Fotbollsartiklar speciellt tillverkade för fotbollsplanen. Det absolut viktigaste är ett par ordentliga fotbollsskor som underlättar din kontroll över bollen och som skapar panik för motståndarna när du närmar dig deras mål. Vi har skor med smarta gummiförstärkningar så som Demonskin ovanpå skorna som hjälper till att greppa bollen så du har mer kontroll över bollen än den över dig. Med Sockfit-skaft sitter skorna på plats och stödjer din fot så du självsäkert kan dribbla runt på fotbollsplanen och skjuta snygga passningar till dina medspelare. Med en Torsion System-bräda i innersulan har du ännu mer flexibilitet för radikala rörelser. Om du vill slippa dryga skosnören har vi även fotbollskor som kommer med stretchig Tension Tape som tillåter dig att ta av och på skorna snabbt. Dobbarna på skorna ger dig grym stabilitet på fotbollsplanen även när gräset är vått. Förutom ordentliga fotbollsskor är andra Black Friday: Fotbollsartiklar viktiga så som ett par ordentliga fotbollshandskar om du har en av de viktigaste rollerna i laget - att vakta ert mål. Handskarna kommer bland annat med URG 2.0-latex som ger grymt grepp och som dämpar smällen när du räddar målet.

Fotbollsartiklar räddar matchen

Visst att man inte får lika mycket smällar i fotboll som rugby, men visst kan det vara skönt med ett par benskydd när matchen blir fartfylld och motståndarnas ben flyger mot bollen som du är upptagen att dribbla med. Våra benskydd kommer med justerbart kardborreband så du enkelt kan få de att sitta där de ska genom hela matchen. Självklart har vi även mängder av fotbollar på rea så du enkelt kan öva på dina dribblingar och skicklighet på egen hand innan du beger dig ut på planen. Välj gärna en fotboll som stöttar ditt favoritlag och känn dig som den framtida fotbollstjärnan du är!