alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

läder fotbollsskor

 
[18]

Fotbollsskor som tillverkats av läder

Du hittar allt du behöver i adidas skokollektion. Med adidas skor är du ständigt först med de senaste trenderna. Inget avstånd är för stort, ingen motståndare för stark. När du spelar fotboll ger skor från adidas bästa möjliga komfort i varje rörelse när du och ditt lag spelar för att vinna. Dina fotbollsskor jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna det stöd de förtjänar. Alla fotbollsskor som tillverkats av läder från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – fotbollsskor som tillverkats av läder från adidas

Vi hjälper dig och laget att höja tempot under matchen: fotbollsskor från adidas.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med fotbollsskor från märken som Performance. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva.

Våra mest innovativa teknologier, som TRAXION, hjälper dig slå ditt personbästa. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin utvecklat och det innebär maxad kraft i vartenda steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än något vi tidigare har kunnat erbjuda för att ge maxad kraft steg efter steg. Våra kollektioner med fotbollsskor inkluderar Gloro, Classics och Copa. adidas är populärt bland atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov. Våra fotbollsskor finns i gult, vitt, blått och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. I vårt breda utbud hittar du skor för grus, fasta gräsplaner, hårda gräsplaner, mjuka gräsplaner, inomhusplaner, konstgräs, flerfunktionell mark, gata och väg. Fotbollsskor i läder från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att slå ditt personbästa varje dag.