alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Snörlösa fotbollsskor

 
[27]
Snörlösa fotbollsskor har många fördelar. Du slipper skosnören som går upp mitt under matchen, du får en större, plan yta så du kan styra bollen bättre och får ofta en skönare passform.

Skippa skosnören med snörlösa fotbollsskor och återta kontrollen

När du spelar fotboll är det du som tar kommandot och det finns inte tid för skosnören som går upp. Med våra snörlösa fotbollsskor får du en bekväm, åtsittande passform utan att behöva knyta om snörena varje gång du ska spela fotboll och en strumpliknande öppning omsluter fotleden och hindrar grus från att komma in i skon. En nackdel med traditionella skor med skosnören är att bollen kan flyga iväg i fel riktning om den träffar snörena. Det är därför fotbollsskor ofta har snörning på sidan i stället för mitt på skon men när vi tar bort snörena eliminerar vi problemet helt och hållet, så att du kan få ännu bättre kontroll.

Välj fotbollsskor utan snören med rätt sorts sula

Oavsett om du väljer att använda snörlösa fotbollsskor eller traditionella skor så är det viktigt att du anpassar skon efter underlaget du spelar på. Om du spelar på grus, konstgräs eller naturgräs behöver du ha olika dobbar som ger dig bra grepp och förhindrar att du fastnar i eller slirar mot underlaget. I vårt sortiment av fotbollsskor utan snören har vi många olika modeller så du kan hitta ett par skor som inte bara ser fantastiska ut, utan som hjälper dig att springa med självförtroende varje träning, varje match.

Så vårdar du dina fotbollsskor så de håller sig fina

Innan du börjar använda dina nya fotbollsskor rekommenderar vi att du impregnerar dem med en lämplig produkt. Det gör dem mer vattentåliga och gör också att smuts inte sätter sig lika hårt, vilket underlättar rengöring. Använd regelbundet en skumrengöring anpassad efter skornas material och fyll på impregneringen vid behov.