alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Fotbollsstrumpor för barn

 
[1]

Med adidas fotbollsstrumpor för barn får även de allra yngsta atleterna bekvämare steg på planen. Rätt strumpor minskar friktion och halka och låter barnen prestera på topp under både match och träning.

Snygga och sköna fotbollsstrumpor för barn

Detaljerna kan göra all skillnad för prestation och komfort och detta gäller oavsett ålder. Här hittar du fotbollsstrumpor för barn som låter även de allra yngsta atleterna prestera på topp. Oavsett ålder gör känslan i steget stor skillnad och därför har adidas lagt ner stort fokus på att atleter i alla åldrar ska få så bekväma steg som möjligt. Med rätt strumpor är skornas passform ännu bättre och fötterna håller sig torra och svala. Välj bland en mängd olika färger och designs på fotbollsstrumpor för barn. Här hittar du klassiska adidas-loggor såväl som favoritlagets loggor och färger.

Funktionella sportstrumpor för barnens komfort

Med adidas sportstrumpor håller sig barnen så bekväma som möjligt i sina skor. Här hittar du fotbollsstrumpor för barn som ger extra bra grepp i skorna för att motverka glid i skorna som annars leder till friktion och skav. Obekväma fötter distraherar lätt från träningen och med rätt skor och strumpor undviks detta. Du hittar dessutom strumpor som är snabbtorkande så att fötterna hålls torra under svettiga pass. Även detta gör att det är minskad risk för glid i skorna. För känsliga fötter hittar du strumpor med vaddering vid tå och häl för extra skydd vid sparkar och stötar.Dessutom fixerar våra fotbollsstrumpor benskydden.

Var förberedd för allt med rätt utrustning

Låt barnen hålla samma höga standard som professionella atleter när det kommer till komfort. Med adidas fotbollsstrumpor för barn får även småttingarna sköna steg under träning och match. Motivera med favoritlagets hemmafärger och matcha med adidas fotbollströjor från de allra största professionella lagen. Här hittar du även utrustning som målvaktshandskar, träningsväskor och fotbollar i olika storlekar.