alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

skor pojkar

 
[900]

Skor för pojkar

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor för pojkar. adidas skor för pojkar imponerar inte bara med sin stil utan är även föregångare vad gäller komfort. Ikonisk design från vuxenvärlden – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. Hitta din perfekta passform. Med skor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Alla skor för pojkar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – skor för pojkar från adidas

Vi erbjuder skor som har tillverkats med läder, mockaläder och syntetläder.

Med våra märken står du i centrum

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance, TERREX eller Originals – med adidas-skor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Regnigt väder? Hårda vindar? Skumpiga vägar? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt.

Med teknologier som TRAXION, CLOUDFOAM och GORE-TEX är du rustad för alla lägen. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer energi du ger, desto mer får du tillbaka! Mycket innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt på alla områden! Spiderman, X och VL Court är våra populära kollektioner med skor. NMD-kollektionen kombinerar vårt varumärkes historia med innovativ design – vare sig det gäller kläder, skor eller accessoarer. Skapa en urban look med löparinspirerad stil. Att skydda miljön är viktigt för oss. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. Oberoende av om det är för sport eller fritid kan du alltid ge ditt max tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper. Våra skor är tillgängliga i beige, turkos, orange och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan pojkar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Det är aldrig för tidigt att börja. De omisskännliga adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger pojkar en skjuts på vägen. Bassäng, strand, urban sport eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra exakt det. Våra skor lämpar sig för grus, fasta gräsplaner, hårda gräsplaner, mjuka gräsplaner, gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, konstgräs, löpbanor, flerfunktionella marker, gator, terränger och vägar. När framtiden börjar är upp till dig. Välj våra skor för pojkar från adidas – nu är stunden inne.