alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Pojkskor rea

 
[586]
Pris
89 kr - 1 190 kr
891190
1 / 13

Originalskor i juniorstorlekar bland pojkskor på rea

Bland adidas reavaror hittar du klassiska skor i barnstorlekar. Låt även de allra minsta få maximalt stöd för fötterna under deras aktiviteter för att de ska kunna prestera med högsta komfort. adidas har tagit fram särskilda skor för olika sporter och användningsområden då olika träningsformer kräver olika typer av stöd och rörelser. Bland pojkskor på rea hittar du bland annat fotbollsskor för olika typer av underlag samt skor som passar utmärkt för vardagsanvändning och skoldagen.

Välj rätt bland rabatterade skor i vår pojkskor-outlet

Välj rätt skor för barnen för att de ska få ut så mycket som möjligt av utrustningen. För gymnastiklektioner och löparträning hittar du skor med flexibla och lätta sulor som hänger med i stegen och inte saktar ner farten. Med ovandelar i stabil textil får barnen en lätt känsla samtidigt som materialet stabiliserar foten för att stegen ska vara säkra. Dessutom andas skorna för svalkande ventilation och torra fötter. Bland adidas pojkskor på rea hittar du även specialskor som fotbollskor för olika typer av underlag eller skor som passar särskilt för bland annat tennis och basket. För att förenkla att barnen själva kan ta på och av skorna hittar du kardborreband på mindre storlekar av adidas sneakers.

Erbjudanden på pojkskor med klassisk adidasstil

Med adidas träningsskor får barnen en snygg sportstil som är tidlös. I vår pojkskor-outlet hittar du klassiska vita skor med kontrasterande svarta 3-Stripes längs med sidorna och kontrasterande färg på skornas hälkappa. Du hittar även skor som är särskild designade för barn med roliga och färgglada motiv. Matcha skorna med adidas träningsstrumpor för att få maximal komfort och slippa skav och friktion i skorna. Strumpor kommer i en mängd roliga mönster och färger för att barnen ska få en rolig detalj att piffa upp dagen med. För bästa möjliga komfort kan du matcha skorna med adidas träningskläder som passar precis lika bra till träning som till en bekväm vardag.