alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Pojkar · Sneakers

 
[588]
1 / 13

adidas träningsskor för pojkar

Låt killarna leka utan bekymmer med adidas träningsskor för pojkar som ger både stöd och rörelsefrihet. Här hittar du skor som passar till skola, vardag och träning. Välj mellan originalmodeller i juniorstorlekar eller roliga mönster som anpassats specifikt för barn. adidas träningsskor för pojkar har även uppdaterats med möjligheten att välja kardborrestängningar eller elastiska band istället för klassisk snörning. I de allra minsta storlekarna kommer skorna med halkfri sula, perfekt för de allra första stegen.

Lätta skor för lek och spring

Bland adidas träningsskor för pojkar hittar du lätta skor i löparmodeller som passar bra för både träning och lek på skolgården. De klassiska adidas Deerupt Runner Shoes har en flexibel ovandel med nätöverdrag som ger en fotnära passform och lätta steg. Även skons sula är lätt och ger stötdämpning med EVA i mellansulan. Skorna kan lätt packas ner då ovandelen är flexibel och mjuk vilket gör de perfekta att ta med i gympapåsen. En annan tunn sko för lätta steg är adidas U_Path Run Shoes som är en löparinspirerad streetsko som passar för vardagsanvändning. Med en ovandel i mesh och textil får barnen en sval sko som andas och håller fötterna torra. För extra komfort har skon en iläggssula i OrthoLite®. För långvarig lättviktsdämpning är skon adidas Lite Racer Shoe ett bra val. Dessa skor passar bra för barn som lär sig att gå då de är lätta men ger lite extra energi och hjälp till stegen.

Klassiska skinnskor för bekväma och stabila steg

Bland adidas träningsskor för pojkar hittar du originalmodeller i mindre storlekar. Den klassiska tennisskon adidas Stan Smith med sin minimalistiska design och sitt mjuka skinn är en perfekt vardagssko för både lek och skola. En annan tålig skinnsko är adidas Superstar med en skyddande snäcktå i gummi och lätt stötdämpning i mellansulan.