alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Predator fotbollskor

 
[117]
1 / 3
Sida:av 3

Var snabbast på bollen med Predator fotbollsskor

Om du älskar fotboll är våra adidas Predator som gjorda för dig, de kommer i olika modeller så du kan välja om du vill spela ute på gräsplanen eller inomhus beroende på vad årstiden tillåter dig att göra. Predator fotbollskor hjälper dig att ta kontroll över bollen och skapa oro i motståndarlaget tack vare det fasta underlaget vi har tagit fram inspirerat av våra favoritspelare. Oavsett om du spelar som anfallare eller målvakt har vi skor som passar ditt unika behov. Skapa dominans med ett par fotbollskor och vinn matchen.

Teknologin i Predator från adidas hjälper dig dominera fotbollsplanen

Om det finns något som kan förstöra en fotbollsmatch är det definitivt när dina skosnören oväntat går upp, därför har vi kommit upp med en snörlös lösning på detta problem. Om du däremot föredrar mer klassiska fotbollskor finns självfallet skor med snören. Våra adidas Predator fotbollsskor kommer med extra gummiförstärkningar som hjälper till att ge extra bollgrep så du kan göra oslagbara skruvar. Vi har Predator-skor med Sockfit-skaft som är en ovandel som är tillverkade i stickad textil och som sluter om foten perfekt och ger en strumpliknande känsla. Skorna kommer även i lägre och högre modeller.

adidas Predator-skor hjälper dig hålla stilen

Fotbollsspelare är kända för att ha en snygg stil, men stilen är inte allt om bekvämligheten och funktionaliteten inte är där. Därför har vi tagit fram Predator som uppfyller dessa krav och hjälper dig att känna dig stabil på fotbollsplanen, så du kan ta över fotbollsplanen och göra mål efter mål. Oavsett om du gillar adidas Predator accelerator eller Predator classic så finns ett par som passar dig och din fotbollsoutfit. Släng på dig en skön fotbollströja som stöttar ditt favoritlag eller fotbollsspelare, tillsammans med ett par sköna fotbollsshorts och du är redo att ta an dagens match med flertalet mål i bakfickan.