alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

adidas Predator rea

 
[101]
1 / 3
Sida:av 3

Maxa ditt spel med skor från vår adidas Predator-rea

För att få något du aldrig haft måste du göra något du aldrig gjort förut. På vår adidas Predator-rea hittar du fotbollsskor som är något alldeles extra. Som en andra hud sitter de perfekt på foten och hjälper dig att få exceptionell kontroll. Du kommer till exempel märka skillnaden när du skruvar bollen och den hamnar precis där du vill ha den. Många av skorna på vår adidas Predator-rea har en särskild passform inspirerad av hur strumpor sluter runt dina fotleder. Den gör att skorna verkligen sitter precis där de ska och dessutom är det en riktigt snygg look.

Fynda bland våra bästa fotbollsskor på adidas Predator-outlet

På adidas Predator-outlet kan du hitta skor som verkligen hjälper dig att utveckla ditt spel, och alla vet att det är roligare att träna fotboll när man har skor som man verkligen trivs i. När du väljer skor är ett tips att matcha dem med dina fotbollskläders färg så du får en enhetlig outfit du kan känna dig snygg i. Men det är inte bara färgen och storleken du behöver se till är rätt för dig. Du måste också köpa ett par fotbollsskor som är gjorda för underlaget du ska spela på. Grus, golv inomhus, konstgräs och gräs kräver olika sulor. För dig som spelar fotboll lite överallt har vi skor med praktiska flexibla sulor som fungerar för det allra mesta så du alltid är redo för en match.

Vårda dina Predator fotbollsskor på erbjudande

Vi rekommenderar att du impregnerar dina nya fotbollskor innan du använder dem. Det skyddar dem från smuts och gör dem mer vattentäta. Sedan är det viktigt att du regelbundet gör rent dem med en produkt anpassad för skornas material. Kör inte skorna i tvättmaskinen, och fyll på impregneringen när du har gjort rent dem.