alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vita löparskor

 
[236]
1 / 5
Sida:av 5

Vita löparskor

Allt du behöver hittar du i adidas skokollektion. Med adidas skor är du alltid först med de senaste trenderna. Om löpning är din sport behöver du se till att fötterna får rätt stöd. Skor från adidas kombinerar komfort med stil och teknologi för att ge ett pålitligt stöd när du ägnar dig åt dina favoritaktiviteter. Hitta den perfekta passformen. I löparskor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt stöd. Med dessa vita löparskor kommer du att vara rätt utrustad.

Sätt upp dina egna regler – vita löparskor från adidas

Vi har utrustningen för din favoritsport så att du får motivationen som krävs för att ge allt när du löpning: .

Vi har löparskor som har tillverkats med läder, mockaläder och syntetläder.

Med våra märken står du i centrum

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance, TERREX eller adidas by Stella McCartney – med adidas-löparskor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Dåligt väder? Starka vindar? Steniga stigar? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Våra mest innovativa teknologier, som SUMMER., LIGHTSTRIKE och ADIFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. 4D är en nyskapande mellansula som vi har utvecklat genom att analysera atletdata som sammanställts under flera år. Den ger stöd och absorberar stötar där det behövs som mest. Den fina nätstrukturen ger ökad stabilitet medan den grövre nätstrukturen ger ökad komfort och stötabsorbering. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin skapat och det innebär maxad kraft i vartenda steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning är någonsin tidigare för att ge maxad kraft i vartenda steg. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft steg efter steg steg så att du förblir fulltankad med energi. Vi tummar inte på kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. adidas utvecklar innovativ teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. TERREX Two, AlphaBoost och Senseboost är våra mest välkända kollektioner med löparskor. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras miljöskydd med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden utgör grunden i hela kollektionen. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, dag ut och dag in. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt maratonloppet, triathlonet eller tävlingen. I vårt breda utbud hittar du skor för löpbana, löpband, gata, terräng och väg. Visa din alldeles egna stil med vita löparskor från adidas.