alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

skor flicka

 
[807]

Skor för flickor

Med adidas skor för flickor kombinerar du stil med sport och fritid. adidas skor för flickor gör inte bara avtryck med sin stil utan ligger även i framkant när det gäller komfort. Barn och ungdomar är självsäkra och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential redan från början. Skor från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Med dessa skor för flickor kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – skor för flickor från adidas

Vi har skor tillverkade av läder, mockaläder och syntetläder.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med skor från märken som Originals, Performance och TERREX. Letar du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan känna dig trygg med oavsett förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Högt skattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld.

Med teknologier såsom ADIWEAR, ADIFIT och STEALTH är du rustad för alla situationer. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energi från varje steg. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i vartenda steg så att du förblir fulltankad med energi. De har inte bara gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är hyllade världen över och är ett tydligt statement. Du hittar skor i kollektionerna Rivalry, Retroset och Deerupt. NMD-kollektionen kombinerar vårt varumärkes historia med innovativ design – oavsett om det rör kläder, skor eller accessoarer. Skapa en urban look med löparstil. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden formar grunden i hela vår kollektion. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, dag ut och dag in. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort. Våra skor är tillgängliga i grönt, brunt, turkos och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan flickor skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Det är aldrig för tidigt att börja. De unika adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger flickor en skjuts på vägen. Bassäng, strand, urban sport eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra exakt det. Våra skor lämpar sig för grus, fasta gräsplaner, mjuka gräsplaner, gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, konstgräs, löpbanor, flerfunktionella marker, gator, terränger och vägar. Skor för flickor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att flytta gränserna varje dag.