alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Black Friday: Flickskor

 
[181]
adidas x LEGO® Sport Pro Shoes
NMD_R1 C
ZX 700 HD Shoes
ZX 5K BOOST Shoes
LA Trainer Lite Shoes
Swift Run X Shoes
Run 70s Shoes
X_PLR J
Duramo SL Shoes
adidas x LEGO® Sport Pro Shoes
Originals Flex Shoes
OZWEEGO Shoes
Originals Flex Shoes
Terrex AX2R Mid Rain.RDY Hiking Shoes
Run 70s Shoes
FortaRun Double Strap Running Shoes
Swift Run X Shoes
Disney Monsters, Inc. ActivePlay Shoes
Gamemode Knit Indoor Boots
Swift Run X Shoes
adidas Racer TR x LEGO® Shoes
adidas 4DFWD Pulse Shoes
Tensaur Run Shoes
adidas x Disney Mickey and Minnie Tensaur Shoes
FortaRun Elastic Lace Top Strap Running Shoes
Adilette Slides
Swift Run X Shoes
Tensor Shoes
adidas Racer TR x LEGO® Shoes
Tensaur Run Shoes
ZX 22 Shoes
OZWEEGO Shoes
Originals Flex Shoes
adidas Originals Flex x LEGO® Shoes
Run Falcon Shoes
Tensaur Run Shoes
adidas Racer TR x LEGO® Shoes
Tensaur Run Shoes
Tensaur Run Shoes
Runfalcon 2.0 Shoes
adidas Originals Flex x LEGO® Shoes
Nizza Shoes
Racer TR 2.0 Shoes
1 / 4
Sida:av 4

Fullt fokus på rörelse med Black Friday: flickskor

Låt barnen dra nytta av adidas högteknologiska design för att få optimal komfort för både träning och lek. Med adidas Black Friday: flickskor på rea får du rabatt på ikoniska skor i juniorstorlekar. I adidas Black Friday: flickskor-outlet hittar du skor för allt ifrån tennisskor till fotbollssneakers. adidas har anpassat sina skor efter olika sporter för att barnen ska kunna få så bra stöd som möjligt i sina sneakers. Vare sig det gäller träning eller lek på skolgården är rätt skor A och O för full komfort. Med rätt skor elimineras störningsmoment som friktion och obekväma fötter så barnen kan lägga fullt fokus på lek och sport.

Skor för alla sporter i Black Friday: flickskor-outlet

Välj rätt skor för barnens träning för att ge dem bästa möjliga förutsättningar att optimera sina resultat. För fotbollsträningen hittar du flera olika modeller som passar för olika typer av fotbollsplaner. Du hittar både lågt skurna skor för extra rörelsefrihet för ankeln samt skor med strumpliknande passform runt ankeln för extra stöd. Släta ovandelar ger barnen rena tillslag på bollen medan en räfflad yta ger mer kontroll för att dribbla bort motståndarna. För tennisplanen hittar du ikoniska silhuetter bland Black Friday: flickskor på rea. Med fräscht vitt skinn som formar sig efter fötterna får barnen en snygg retrostil som håller säsong efter säsong. Greppande gummisulor gör att barnen snabbt kan ändra riktning på banan, och med lätta skor i Primeknit får barnen lätta steg och skor som följer med fötterna i varje steg. Tillsammans med lätt stötdämpning i flexibla sulor får barnen en bra grund för löpträning eller gymnastikklassen. adidas barnskor kommer i samma stil som för vuxenstorlekar med detaljer som 3-Stripes och kontrasterande hälkappor. Du hittar även roliga färgkombinationer och härliga mönster som särskilt tagits fram för barnkollektionen.