alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

rosa fotbollsskor

 
[31]

Rosa fotbollsskor

Allt du behöver hittar du i adidas skokollektion. Med adidas skor är du ständigt först med de senaste trenderna. Ta reda på vad rätt utrustning kan göra och visa vad laget går för. Pusha gränserna när du spelar fotboll med skor från adidas. Testa våra tekniska modeller med stöd som är strategiskt placerat. Fotbollsskor från adidas skyddar fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Med dessa rosa fotbollsskor kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – rosa fotbollsskor från adidas

Du siktar på att vinna matchen. Med fotbollskläder och accessoarer från adidas kan du finslipa dina färdigheter på planen: fotbollsskor från adidas.

Syntetläder och textil är två av de material vi använder för att tillverka våra fotbollsskor.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Performance – med adidas-fotbollsskor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skriver sina egna moderegler. Nemeziz och Nemeziz Messi är våra mest omtyckta kollektioner med fotbollsskor. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varje dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Våra skor lämpar sig för grus, fasta gräsplaner, mjuka gräsplaner och inomhusplaner. Framtiden börjar nu. Upptäck våra rosa fotbollsskor från adidas – nu är stunden inne.