alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Fotboll kits

 
[414]
1 / 9
Sida:av 9

Visa ditt lag lojalitet med fotboll kits från adidas

Fotboll är en av världens största sporter och den älskas av supportrar och aktiva världen över. Vill du ha ett snyggt fotbolls kit eller matchställ så hittar du det hos adidas. De flesta plaggen är gjorda av polyester och är svettavledande vilket gör dem perfekta att använda under fysiska aktiviteter. adidas arbetar även mycket med återvunnen polyester som gör plaggen miljövänligare. Användning av detta material minskar nämligen utsläpp och skonar därmed vår jord. Det finns kit i olika storlekar och modeller så du ska kunna hitta en som passar din kropp och den funktion tröjan skall ha. Många av tröjorna har olika funktioner som ventilerande infällningar och flärpar som gör att tröjorna inte glider upp när du rör dig. Det finns helt enkelt inget bättre sätt att känna sig som en riktigt proffsig fotbollsspelare i något av våra fotboll kits från adidas.

Snygga och funktionella fotboll kits från adidas

Fotboll kits från adidas har den fördelen att de kan användas på flera sätt. Antingen kan du själv bära den när du tränar och spelar fotboll eller så bär du den på arenan eller framför TV:n när det lag du stödjer spelar match. Naturligtvis går det även att bära plaggen till vardags om du vill visa världen vilket lag som har din lojalitet. Kits finns i modeller som passar för alla - män, kvinnor och barn. För alla skall naturligtvis kunna njuta av ett härligt ställ i de lagfärger de föredrar. Du kan välja mellan kit från landslag och vanliga fotbollsklubbar med tillhörande märkningar och logos. Det finns matchställ tillhörande klubbar i Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A och många fler. Och kom ihåg - för att hålla dina fotboll kits från adidas fräscha länge bör du se till att följa de tillhörande skötselråden till punkt och pricka!