alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Fotbollsskor rea

 
[185]
1 / 4
Sida:av 4

Förbättra ditt spel på planen med fotbollsskor på rea

adidas har tagit fram olika skor för olika träningsformer och sporter för att du ska kunna optimera din träning och få skor som stödjer de rörelser du behöver för just din träningsform. Bland adidas fotbollsskor på rea hittar du ett stort sortiment av olika modeller som dessutom är anpassade efter olika typer av spel och underlag. Många av adidas modeller kommer i variationer med olika sulor för olika typer av underlag så du får bästa möjliga markkontakt under matchen. Med högpresterande material och modern design är adidas fotbollsskor populära bland världens främsta fotbollsstjärnor, så se till att ge dig själv samma förutsättningar för ditt spel.

Välj rätt bland högpresterande skor i adidas fotbollsskor-outlet

Bland modellerna till rabatt i adidas fotbollskor-outlet hittar du inte bara skor som passar för olika typer av fotbollsplaner men även skor som passar för olika typer av spel. Här finns fotbollskor på rea i låg skärning runt ankeln och flexibla ovandelar och sulor som följer med i varje steg för att du ska vara så snabb som möjligt på planen. För ökat stöd och stabilitet hittar du strumpliknande konstruktioner över ankeln som fixerar foten samtidigt som det inte hindrar ditt spel. Du hittar även skor med greppande ovandelar för att du ska kunna få kontroll på bollen och dominera spelet genom att dribbla bort motståndarna. I kollektionen finns också fotbollskor med släta ovandelar för rena och precisa tillslag.

Håll stilen på planen med adidas fotbollsskor

adidas fotbollskor på rea kommer i storlekar för både vuxna och juniorer så alla åldrar kan dra nytta av adidas teknologi. Välj bland neonfärgade modeller med kontrasterande svarta adidas 3-Stripes eller satsa på ett par guldfärgade fotbollsskor för att verkligen glänsa på planen. Du hittar även klassiska helsvarta skor för en minimalistisk stil.