alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Adipower

 
[7]
Rugby Röd adipower UtbytesdobbarRugby Röd adipower Utbytesdobbar

adipower Utbytesdobbar

Rugby

adidas adipower inte bara för tyngdlyftaren

adidas adipower har länge varit en kollektion känd för att sälja våra omtalade tyngdlyftarskor som ger stabilitet och stöd för att orka tunga lyft och undvika onödiga skador. Dock har vi utökat vår adipower kollektion, nu hittar du även bland annat skor anpassade för landhockey, cricket, golf men även rack för den populära sporten paddel. Känn vilken skillnad det blir när du får den support du behöver vid snabba rörelser framåt, bakåt och i sidled, låt adipower bli den där stöttande vännen som hjälper dig igenom svårigheter. Det är din tur att glänsa och tävla, framförallt mot dig själv.  

adipower är stödet du behöver för att orka lite mer

Våra landhockeyskor kommer med dämpande mellansula i Bounce som verkar energiåtergivande samtidigt som de ger ökad komfort och flexibilitet. Yttersulan i gummi med rutmönster ger stöd när du hoppar i sidled såväl som fram och tillbaka. Den utvändiga hälkappan ger ytterligare stöd, och ovandelen kommer i en svalkande mesh som hjälper till att svalka ner dig under det intensiva spelet samtidigt som den följer dina rörelser. Våra kända adipower tyngdlyftarskor kommer med en kilformad mellansula i TPU som ger extra stöd under tunga belastningar. Den flexibla framfoten gör att dina tår kan röra sig obehindrat och den vadderade bakfoten underlättar under de tunga lyften. För att du ska få det bästa greppet kommer yttersulan i greppande gummi och med förstärkt framfot och häl. De invändiga förstärkningarna i ovandelen tillverkad i ventilerande vävd textil hjälper till att ge stöd i varje lyft och den strumpliknande passformen får skorna att kännas som en andra hud. Knyt skorna med skosnörena och spänn fast de extra med kardborreremmen och ta i och se om du kan ta dig an ett nytt marklyft. Spana gärna in våra adidas adipower cricket eller golfskor eller varför inte våra paddelrack för att lära dig mer om vår adipower kollektion.