alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

beige strumpor

 
[1]

Beiga strumpor

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Upptäck den inneboende kreatören i dig och visa vad du går för – med strumpor från adidas. Våra beiga strumpor ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – beiga strumpor från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra strumpor. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt vid dagens slut. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Med våra märken står du i centrum

Med strumporskollektioner som Originals och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Högt skattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Visa din alldeles unika stil med beiga strumpor från adidas.