alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

beige tights

 
[3]

Beiga tights

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Med tights från adidas är du rätt utrustad oavsett vad du har för planer. Klassisk stil kombinerad med moderna material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm när du är på språng. Våra beiga tights kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – beiga tights från adidas

Vi säljer tights som har tillverkats med bomull, nylon och återvunnen polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas kraftigt i dem. Materialet är idealiskt om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med tights från märken som Originals och adidas by Stella McCartney. Gamla skatter och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Du hittar tights i kollektionen AOP PACK.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn och damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Beiga tights från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att flytta gränserna varje dag.