alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Bikinis

 
[22]

Komfort och stil med hållbara bikinis med säker passform

Om du är en person som älskar olika strand- och vattensporter som till exempel volleyboll, surfing och yoga så har vi tagit fram badkläder som passar. De fungerar även utmärkt för intensiv simning i havet såväl som i poolen. Vi har olika modeller för att bikinin ska passa din unika stil, vi har exempelvis sportiga modeller som ger grymt stöd och komfort för att du ska slippa oroa dig om den sitter där den ska när du hoppar på surfbrädan. Fokusera på ditt nya personbästa i välsittande badkläder.

Teknologin i adidas bikinis

Våra badkläder är tillverkade i ECONYL®-garn som är ett klorresistent material som tillåter dig att njuta av både bassängen och det öppna havet. Vi tycker det är viktigt att försöka bevara världens hav och använder därför oss av bland annat återvunnen polyester, fisknät och annat nylonavfall. Vi har även inkluderat fyrvägsstrech i några av våra adidas bikinis för att ge grym rörelsefrihet. Solen kan vara stark under en solig sommardag, därför ger våra bikinis UV-skydd för att hjälpa till att skydda din hy, glöm dock inte att använda solskydd ändå.

Sätt stilen i en adidas bikini

Oavsett om du är en person som föredrar en knytbikini eller en sportigare bikini utan knyt, så har vi garanterat en som passar dig och dina behov. Våra badkläder är inspirerade från reflektionen av vattnet, den sportiga attityden, yogan, beachvolleybollen, surfarna, simmarna och mycket mer. På grund av detta kommer våra bikinis i olika modeller och färger. Om du skulle föredra en heldag på stranden och bara slappna av istället för att träna går det utmärkt i någon av våra sportiga badkläder, men du kan även välja att använda de när du vill slå ditt nya rekord i vattnet eller på stranden. adidas bikinis är inte bara stilrena men även funktionella och bekväma så du kan njuta av solen hela dagen samtidigt som du utmanar dig själv.