alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

bikiniöverdelar

 
[7]

Bikiniöverdelar

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits får du utsökt stil utan att offra dynamiken. Trivs du bäst under vatten? Våra bikiniöverdelar har lika stort fokus på trendig design som på bekvämlighet, så att du kan njuta av upplevelsen. Alla bikiniöverdelar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – tankiniöverdelar från adidas

Våra bikiniöverdelar är tillverkade av återvunnen nylon och återvunnen polyester.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med bikiniöverdelar från märken som adidas by Stella McCartney och Performance. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion.

Vi testar noggrant ny teknologi som INFINITEX i tuffa förhållanden. Du hittar bikiniöverdelar i kollektionerna Must Haves, Clima och 3 Stripes. Våra bikiniöverdelar är tillgängliga i vitt, svart, blått och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Gå din egen väg på stranden. Bikiniöverdelar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att flytta gränserna varje dag.