alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

bikiniunderdelar

 
[13]
Dam Simning Svart Marimekko Unikko Bikini BottomsDam Simning Svart Marimekko Unikko Bikini Bottoms

Marimekko Unikko Bikini Bottoms

Dam Simning

Dam Simning Svart SH3.RO Tankini Bottoms (Plus Size)Dam Simning Svart SH3.RO Tankini Bottoms (Plus Size)

SH3.RO Tankini Bottoms (Plus Size)

Dam Simning

I: plus size

Dam Simning Svart SH3.RO Women In Power High-Waist Bikini BottomsDam Simning Svart SH3.RO Women In Power High-Waist Bikini Bottoms

SH3.RO Women In Power High-Waist Bikini Bottoms

Dam Simning

Bikiniunderdelar

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. De snygga och funktionella bikiniunderdelarna har designats för både nöje och träning. Våra baddräkter är tillverkade av material som följer kroppens alla rörelser så att du kan röra dig bekvämt och obehindrat under vatten. Våra bikiniunderdelar kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – bikiniunderdelar från adidas

Våra bikiniunderdelar är tillverkade av återvunnen nylon och återvunnen polyester.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med bikiniunderdelar från märken som Performance och adidas by Stella McCartney. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå.

Med teknologier som INFINITEX är du rustad för alla lägen. Parley är vår populära kollektion med bikiniunderdelar. Vi kämpar för hav som är fria från plast och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial. Våra bikiniunderdelar finns i vitt, rosa, lila och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Bassäng eller strand – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra precis det. Visa din alldeles unika stil med bikiniunderdelar från adidas.