alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

blå bikinis

 
[4]

Blå bikinier

Vad motiverar dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett komplett urval av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. adidas bikinier ger har en bekväm passform och låter dig röra dig fritt under vatten. Alla blå bikinier från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – blå bikinier från adidas

Återvunnen nylon är ett material vi använder för att tillverka våra bikinier.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med bikinierskollektioner som Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå.

Med teknologier såsom INFINITEX är du rustad för alla situationer.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för damer. Strand – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra exakt det. Blå bikinier från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att sätta nya mål varje dag.