alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

blå body

 
[3]

Blå bodies

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Med bodies från adidas har du en bra grund. De följer minsta rörelse och ger dig stödet du behöver under träningen. Alla blå bodies från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – blå bodies från adidas

Vi erbjuder bodies som har tillverkats med återvunnen polyester. Är hållbarhet viktigt för dig? Det gör vi också! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både slår ett slag för planeten och för dig själv när du sportar.

Med våra märken står du i centrum

Högt skattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE. Du hittar bodies i kollektionerna Powerlift och Injection Pack.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Blå bodies från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att sätta nya mål varje dag.