alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

blå bomberjacka

 
[11]

Blå bomberjackor

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är på språng på fritiden. I våra kollektioner finns en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd bomberjackor från adidas är du alltid bekvämt och snyggt klädd. Våra blåa bomberjackor kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – blå bomberjackor från adidas

Vi erbjuder bomberjackor som har tillverkats med nylon, polyester och återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi försöker rädda haven. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och hushåller med resurserna.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som adidas by Stella McCartney, Athletics eller Performance – med adidas-bomberjackor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Superfunktionell teknologi som CLIMASTORM och WIND.RDY fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar bomberjackor i kollektionerna RDY, Clima och VRCT.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer och herrar. Visa din alldeles egna stil med blå bomberjackor från adidas.