alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

blåa byxor

 
[243]
1 / 6
Sida:av 6

Blå byxor

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Med byxor från adidas är du rätt utrustad oavsett vad du har för planer. Ikonisk stil i kombination med unika material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm när du är ute och rör dig. Våra blåa byxor ger dig stil.

Skriv dina egna regler – blå byxor från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra byxor. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals, TERREX eller adidas by Stella McCartney – med adidas-byxor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skriver sina egna moderegler. Söker du efter funktionell design och säker funktion under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren.

Vi testar ny teknologi som TECHFIT i tuffa förhållanden. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som HEAT.RDY, CLIMALITE och COLD.RDY. Du hittar byxor i kollektionerna Disney, Marvel och Essentials. Vi kämpar för hav som är fria från plast och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Hitta egna vägar på utförsåkningen, skolan, snowboardåkningen, tävlingen eller vandringen. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra blåa byxor från adidas – nu är stunden inne.