alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

blå kläder

 
[1639]

Blå kläder

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Våra kläder har på pricken rätt stil för dig och dina behov så att du har möjlighet att förverkliga din personliga potential. Våra blåa kläder ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – blå kläder från adidas

Vi har kläder tillverkade av bomull, nylon och ekologisk bomull. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns skönt vid dagens slut. Ekologisk bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Athletics, TERREX eller Y-3 – med adidas-kläder får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Letar du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan känna dig trygg med oavsett förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den optimala följeslagaren. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är känd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur.

Våra mest innovativa teknologier, som LYCRA, PRIMALOFT och FORMOTION, hjälper dig att höja prestationerna. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, CLIMACOOL och CLIMAPROOF. Mygame, Samstag och Injection Pack är våra mest välkända kollektioner med kläder. Vi vill ha hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Bassäng, längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, skola, snowboardåkning, strand, triathlon, tävling eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra just det. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra blåa kläder från adidas – nu är stunden inne.