alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

blå ryggsäck

 
[29]

Blå ryggsäckar

Med accessoarer från adidas har du en trygg grund att stå på utan att kompromissa med stil eller funktion. adidas bidrar med en rejäl dos motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på språng mot ett träningspass gör våra tillbehör att du alltid kan betrakta livet med sportfokuserad blick. Alla blå ryggsäckar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – blå ryggsäckar från adidas

Våra ryggsäckar har tillverkats av polyester och återvunnen polyester.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance, Athletics eller Originals – med adidas-ryggsäckar drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Högt skattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Du hittar ryggsäckar i kollektionerna ZNE, Trefoil och Spiderman.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Framtiden börjar nu. Välj våra blåa ryggsäckar från adidas – nu är stunden inne.