alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

blå shorts

 
[143]
1 / 3
Sida:av 3

Blå shorts

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Kläder med adidas ikoniska logotyp har en självklar plats på sportens arena och inom streetmodet. Våra shorts har en distinkt adidas-design. Med dessa blåa shorts kommer du att vara rätt utrustad.

Skapa dina egna regler – blå shorts från adidas

Våra shorts är tillverkade av bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med shorts från märken som TERREX, Athletics och Originals. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Funktionell design och säkerhet oavsett väder. Det är adidas Terrex.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig att höja prestationerna. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMACHILL och CLIMACOOL. Ultimate365, Bellista och Condivo är våra mest välkända kollektioner med shorts. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden är grunden i hela vår kollektion.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid rätt: för skola, strand, triathlon, tävling eller vandring. Blå shorts från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att slå ditt personbästa varje dag.