alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

blåa solglasögon

 
[5]

Blåa solglasögon

Accessoarer gör skillnad. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig att höja prestationerna. adidas typiska design löper genom alla våra kollektioner. På så vis inspirerar vi dig till en självsäker och autentisk känsla dag efter dag. Detaljerna är centrala för maximal framgång. Solglasögon från adidas hjälper dig till nästa nivå. Med dessa blåa solglasögon kommer du att vara redo.

Skapa dina egna regler – blåa solglasögon från adidas

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller Originals – med adidas-solglasögon får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Högt skattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar idag. Skaffa våra blåa solglasögon från adidas – nu är stunden inne.