alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Blåa väskor

 
[67]
1 / 2
Sida:av 2

Fräsch stil med blåa väskor

Gör det enklare att bära med dig din packning eller träningsutrustning med adidas blåa väskor. Kollektionen av blåa väskor ger dig en härlig färgklick till din outfit och det finns ett stort utbud av olika designer och storlekar. Välj mellan tåliga duffelväskor i både stora och små storlekar för att få med dig utrustning till gymmet eller packning för weekendresan. För ett ombyte med träningskläder hittar du gympåsar med praktisk dragskostängning som enkelt kan packas ner i större väskor. För en dag på stan hittar du mindre axelväskor som har smarta fack för att du ska hålla koll på dina tillhörigheter, och för längre vandringar finns rymliga ryggsäckar med breda band som bekvämt sitter på plats. 

Blåa väskor för alla tillfällen

Kollektionen har ett stort utbud av alternativ för alla olika tillfällen. Ny termin? Här finns bra ryggsäckar för barnen som rymmer både skolböcker och ombyten. Om du bär tung utrustning till gymmet hittar du tåliga och slitstarka väskor som både rymmer det mesta och bekvämt kan bäras utan att du får ont i rygg och nacke. Breda bärremmar gör att vikten fördelas och flera av väskorna har justerbara bärremmar så de kan göras om från axelväskor till ryggsäckar. Du hittar även material som är vattenavvisande för att din packning ska hållas torr även i regn och rusk. Med smarta fack håller du enkelt reda på småsaker även i stora väskor för att slippa gräva runt i botten när du letar efter något. 

Snygg accessoar med sportig design

Med adidas blåa väskor får du en snygg accessoar som höjer stilen på hela din outfit. Väskorna är inte bara praktiska men även designade för att hålla en tidlös och sportig stil. I kollektionen finns både klassiska designdetaljer som 3-Stripes och Trefoil-loggan såväl som nya designtolkningar av dessa element. Välj bland ett stort utbud av design och modeller för att hitta något som passar din stil.