alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

bodysuits

 
[13]

Bodysuits

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Bodysuiten måste ha en bekväm passform, det är lika viktigt oavsett om du använder dem till sport eller något annat. Inga kompromisser. Våra bodysuits ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – bodysuits från adidas

Bomull, polyester och återvunnen nylon är tre av de material vi använder för att tillverka våra bodysuits. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så mycket när man bär dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Med våra märken står du i centrum

Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som sätter sina egna moderegler. Gamla skatter och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE utgör grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar bodysuits i kollektionerna Ryv, AOP PACK och Powerlift. Våra bodysuits finns i rött, blått, orange och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Bodysuits från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att slå ditt personbästa varje dag.