alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Bruna väskor

 
[7]

Packa i stil i bruna väskor från adidas

adidas tillhandahåller ett stort utbud av snygga och tåliga väskor med hög användbarhet. Välj en av våra bruna väskor för att säkerställa att du får en riktigt bra väska av god kvalité. Väskorna är tillverkade i twill gjord av bomull och polyester. Beroende på vilken av våra bruna väskor du väljer så har de en massa smarta och praktiska detaljer så som vadderade och justerbara axelremmar, handtag, slitstarka dragkedjor och vattenavvisande yttermaterial och baksidor. Väskorna är ofta utrustade med praktiska fack ansedda för specifika ändamål, till exempel en laptop-ficka, som gör det enkelt att organisera packningen och hålla god ordning i din väska. Var sak har sin plats, vilket underlättar ditt liv otroligt. Det är lätt att överblicka väskans innehåll och snabbt hitta det du behöver för tillfället.

En bra brun väska underlättar ditt liv

Att ha en riktigt bra väska är A och O om du lever ett aktivt liv och har många järn i elden. Välj den typ av väska som passar dina aktiviteter och det sätt du lever till vardags. Hos oss hittar du bruna väskor i olika modeller och utföranden. Välj mellan allt från ryggsäckar och bags till mindre, smidigare väskor designade för olika ändamål. En brun väska är en stilren accessoar i en klassisk färg som aldrig kommer att gå ur tiden eller bli omodern. En väska av den typen är helt enkelt en bra och långsiktig investering som du kommer att ha mycket nytta och glädje av under låg tid framöver. adidas bruna väskor kommer att addera det där lilla extra till din stil. Väskorna är inte bara praktiska utan passar alla typer av användare med sin unika design som är en blandning av sportigt och urbant. En brun väska från adidas kommer alltid att vara en bra tillgång i din garderob.