alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Burgundy Gazelle

 
[1]

En klassisk skomodell: adidas burgundy Gazelle-skor

Om du är ute efter ett par mångsidiga och snygga sneakers kan adidas burgundy Gazelle-skor vara något för dig. Dessa tidlösa sneakers passar inte bara för en situation eller tillfälle utan de har en förmåga att passa in på oväntade personer och platser. Burgundy Gazelle-skor har en yttersula i gummi vilket ger bra grepp på många olika typer av underlag. De knyts smidigt med snören på ovansidan och ovandelen är tillverkad i lyxigt läder. Sedan är de förstås utrustade med de klassiska adidasdetaljerna med 3-Stripes och Trefoil-loggan för en äkta adidasstil.

Gör plats i skohyllan för ikoniska burgundy adidas Gazelle

Burgundy Gazelle-skor var från början menade att användas för inomhusfotboll, men de har med tiden utvecklats och blivit ett par riktiga allround sneakers som syns på många modelejons och aktiva atleters fötter. Det här är skor som du kan bära varje dag i många år framöver. Burgundy adidas Gazelle borde ha en självklar plats på allas skohyllor. De är väldigt sköna att gå i och passar därför perfekt för dig som gillar långa promenader och går mycket i vardagen eller på jobbet.

Sköna vardagssneakers för alla olika livsstilar

De klassiska adidas Gazelle-skorna har varit ett självklart val i många decennier och än idag är de omåttligt populära bland personer i olika åldrar och med olika stilar. De fungerar till både träningspasset och till vardags och oavsett vad du har för livsstil kan du få användning för ett par burgundy Gazelle. adidas Gazelle sneakers finns i storlekar för hela familjen, och för en riktigt klassisk adidas look rekommenderar vi att kombinera skorna med ett adidas träningsställ eller sweatpants med 3-Stripes längs byxbenen. De är lika snygga att använda som ett fräscht tillskott till din sportiga look som till ett par jeans för en cool streetstil.