alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vinröda väskor

 
[4]

Vinröda väskor

Accessoarer gör skillnad. Våra ikoniska kollektioner har designats för att ge dig det stöd du behöver. adidas bidrar med mängder av motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på väg till träningen kan du alltid se livet ur ett sportperspektiv med våra tillbehör. Hur ser planerna ut idag? Allting som du behöver för nästa tävling, ett tufft träningspass eller en weekendresa får plats i dina nya väskor från adidas. Med dessa vinröda väskor kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – vinröda väskor från adidas

Våra väskor är tillverkade av polyester och återvunnen polyester.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med väskorskollektioner som Originals och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Våra kollektioner med väskor inkluderar adicolor, Trefoil och Essentials.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för damer och herrar. Framtiden börjar idag. Skaffa våra vinröda väskor från adidas – nu är stunden inne.