alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Capris

 
[11]
Dam HIIT Svart Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport TightsDam HIIT Svart Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport Tights

Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport Tights

Dam HIIT

Hög Midja, 3/4

Ledig look med sköna capris

Ibland kan det vara svårt att bestämma om man vill bära shorts eller byxor, då passar trekvartsbyxor perfekt eftersom de är lite längre än ett par shorts men kortare än byxor. Vi har kortare byxor som passar hela familjen och som går bra att använda på lite varmare men även kyligare dagar. För att du enkelt ska kunna bära ett par som passar din personlighet kommer våra capribyxor i olika modeller, material, färger och mönster. Släng på dig ett par och ta dig an dagens alla utmaningar som väntar runt hörnet!

Capribyxor håller dig torr

För att du enkelt ska kunna hålla dig torr och sval har vi inkluderat material som hjälper till att absorbera fukt men även meshinfällningar som hjälper dina capris att andas. Vi har även inkluderat en elastisk midja med dragsko så du enkelt kan anpassa capribyxorna så de passar dig. Vissa av byxorna kommer i ett stickat material som hjälper till att motverka lukt. För att du enkelt ska kunna ta med dina värdesaker eller förvara golfbollar kommer de även med smarta fickor. För bättre passform har vi även byxor med ribbning nertill så du får en mer säker passform.

Stilren i ett par capris

Något som vi lyckats med är att hjälpa dig behålla stilen samtidigt som du känner dig bekväm och redo för ditt tuffa träningspass. Våra trekvartsbyxor passar utmärkt till ett snyggt linne eller t-shirt och en skön tröja om vädret känns lite kyligare, tänk på att hålla leder och muskler varma under träningspasset för att undvika onödiga skador. För att din outfit ska vara fullständig bör du även investera i ett par träningsskor som ger det stöd och support som behövs för din specifika sport. Det är dags att försöka sig på ett nytt personligt rekord och vad passar bättre än en adidas-outfit att göra det i?