alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

chunky sneakers

 
[144]
1 / 3
Sida:av 3

Chunky sneakers

adidas streetkläder ger dig en klassisk look. Våra skor har designats för att hantera utmaningarna vid sportaktiviteter och för att fullända din avslappnade look. Sneakers från adidas skyddar fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Alla chunky sneakers från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – chunky sneakers från adidas

Läder, mockaläder och syntetläder är tre av de material vi använder för att producera våra sneakers.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med sneakers från märken som Originals och Performance. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skapar sina egna regler. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar.

Våra mest innovativa teknologier, som CLOUDFOAM, hjälper dig slå ditt personbästa. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är hyllade i hela världen och är ett tydligt statement. Superstar, Nizza och Essentials är våra populära kollektioner med sneakers. Vare sig det gäller fritid eller sport kan du alltid nå resultat tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper. Våra sneakers är tillgängliga i svart, blått, brunt och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Våra skor lämpar sig för gator och vägar. Chunky sneakers från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att uppnå dina mål varje dag.