alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Condivo

 
[130]
1 / 3
Sida:av 3

Gör träningen effektivare med Condivo

Nu är det hög tid att skaffa fotbollskläder som är riktigt bekväma. Vår serie fotbollskläder som vi har döpt till Condivo är särskilt gjord för just fotboll och det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden. Håll dig varm i de här snygga träningsoverallerna som isolerar samtidigt som de gör det möjligt för dig att röra dig fritt utan hinder. Eller så kör du på t-shirt och shorts för att hålla dig sval. De strömlinjeformade siluetterna och snygga mönstren ger en känsla av självklarhet till dina outfits. Oavsett om du vill ha kläder att träna hårt i eller att ha på dig före matcher så är svaret helt klart Condivo.

Condivo adidas – fotbollskläder som andas

Det spelar ingen roll om du är på väg till träningen en iskall vinterdag eller spelar fotboll utomhus en stekande varm sommardag, bland Condivo fotbollskläder finns det alltid många alternativ att välja mellan. Varma plagg såsom joggingbyxor och jackor är gjorda med dubbelstickad polyester som håller dig varm, medan kortärmade tröjor har meshpartier som låter luft passera igenom så du håller dig sval. Genom att välja rätt kläder för rätt tillfälle kan du se till att du kan fokusera på spelet i stället för på vad du har på dig.

Vårda dina kläder så de håller länge

När man väl har köpt riktigt bra fotbollskläder vill man så klart att de ska hålla riktigt länge. Tvätta dem därför på låg värme, 30 grader är lagom för de flesta av våra plagg, men titta på tvättetiketterna för att försäkra dig om vad som passar just dina kläder. Generellt är det bäst att undvika torktumlare och sköljmedel då ett milt tvättmedel räcker för att de ska bli rena. Tvätta dem gärna ut och in med stängda dragkedjor för bästa resultat.