alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

dam bikini

 
[13]

Bikinier för damer

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för damer passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. De snygga och funktionella bikinisarna har skapats för både nöje och fitness. Våra baddräkter är tillverkade av textilier som följer kroppens alla rörelser så att du kan röra dig bekvämt och obehindrat under vatten. Våra bikinier för damer kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – bikinier för damer från adidas

Återvunnen nylon är ett material vi använder för att tillverka våra bikinier.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med bikinier från märken som Performance. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion.

Våra mest innovativa teknologier, som INFINITEX, hjälper dig att höja prestationerna. Våra kollektioner med bikinier inkluderar Parley och 3 Stripes. Att skydda miljön är viktigt för oss. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om planeten med superfunktionell design. Våra bikinier är tillgängliga i svart, orange, gult och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt bassängen eller stranden. Bikinier för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att uppnå dina mål varje dag.