alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Dunjackor för damer

 
[55]
1 / 2
Sida:av 2

Håll värmen och energin i dunjackor för damer

Det finns ett känt svenskt ordspråk som säger att det inte finns dåligt väder bara dåliga kläder, och vi håller definitivt med. Många gånger kommer vi upp med dåliga ursäkter för att slippa göra alla måsten men med en dunjacka för damer försvinner åtminstone ursäkten att det är för kallt. Våra dunjackor och quiltade jackor för damer passar utmärkt för vardagens alla utmaningar och hjälper dig att hålla dig varm när du behöver ta dig från en plats till en annan. Släng på jackan över dina träningskläder och bege dig till träningslokalen och försök dig på ditt nya personliga rekord.

Dunjackor för damer med smart material

Problemet med att hålla sig varm i Sverige är att det ofta regnar eller snöar på vintern vilket innebär att jackan behöver vara vattenresistent. Därför har vi utvecklat tekniska ytmaterial som hjälper till att avvisa regn, snö men även vind så du kan hålla dig torr när du utför ärenden utomhus. Vi har även använt oss av olika teknologier som hjälper till att hålla dig extra varm så som anddunsisolering. Oavsett om du vill passa på att fly värmen eller bara slippa ha på dig en dunjacka när du är inomhus har vi designat lättare dunjackor för damer som gör de lättare att ha med sig och att packa ner.

Behåll stilen i damdunjackor

En damdunjacka håller dig inte bara varm men även stilsäker. Våra jackor kommer i olika material, färger och modeller för att uppfylla ditt unika behov. Om du är en miljövän har vi jackor skapade i återvunnen polyester som hjälper till att ta vara på naturens resurser och dessutom minska utsläpp och avfall. En dunjacka för kvinnor passar utmärkt till en sportig outfit så som träningsbyxor, t-shirt, mysig huvtröja och sneakers, eller varför inte till vardags- eller jobbkläderna för att behålla värmen hela dagen. Det är bara du som bestämmer hur du vill bära din dunjacka.