alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

grå shorts dam

 
[16]

Grå shorts för damer

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. adidas shorts är ikoniska. Den legendariska designen är det man ofta associerar till när man tänker på våra byxor. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Med dessa gråa shorts för damer kommer du att vara redo.

Skapa dina egna regler – grå shorts för damer från adidas

Våra shorts har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så mycket i dem. Materialet är idealiskt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med shortskollektioner som TERREX, Originals och Athletics ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Högt skattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Funktionell design och pålitlig funktion vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för alla situationer. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, HEAT.RDY och AEROREADY. Du hittar shorts i kollektionerna TERRE Speed, Response och AlphaSkin.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Värdesätter du stil och funktion? Utforska vårt stora sortiment med outfits för kvinnor. Vare sig det gäller minimalistisk atletstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Maratonlopp, tävling eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Grå shorts för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att sätta nya mål varje dag.